Visst behöver man en snuttefilt ibland


Visst är Molli Toys snuttiskatt charmig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Visst behöver man en snuttefilt ibland”

      1. Riktigt mysigt – och hon kan redan klappa oss fint och försiktigt som vi gillar och leka med vippan kan hon också fast hon bara är 19 månader. Vi ska nog få henne till att bli en duktigt volontär och katthjälpare när hon blir litet större 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *