Stora kattdagen i Örebro


Örebro katthem kommer också att visa tassarna under denna fina kattdag!
Mer uppgifter kommer att fyllas på så kika på Nerks hemsida för info!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Stora kattdagen i Örebro”

    1. Kommer inte orka att komma o hälsa på tyvärr . . . Inte med den här arbetsmarknadsåtgärdsgrejsimojset jag tvingas närvara på . . . 🙁 Sorry . . .

      1. Så synd! Knasiga arbetsgrejs som stjäl dina krafter – ska jag klösa dem lite? *blink* Men du ska också vara rädd om dig och orka finnas för de kära närmast dig, du vet… Vi finns ju kvar till en annan gång! ♥ TassKram Wikki

    2. Vi får helt enkelt ta det när du orkar – det kan ju dyka upp fler spännande event i framtiden! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *