Världens sötaste Seke vill hem! Löst: Adopterad!

Stora matte hälsade på hos Livbojen idag och träffade Seke, en otroligt gullig liten kille med ett väldigt frimodigt kynne och en härlig uppsyn! Ingen vet riktigt vad som skett på bilverkstaden där han hämtades och varför en tredjedel fattas av vardera av Sekes svarta öron – de trubbiga strutarna som är kvar ger honom ett charmigt nallbjörnsutseende och han har inte ont av det alls. Det här är en aktiv, levnadsglad och stabil kattunge med massor av nyfikenhet… Han följde med precis överallt och var lika gosig mot alla jourhemskompisarna, från små skygga nyinkomna småttingar till de stora huskatterna, men mest var han intresserad att kolla vad människorna gjorde och få gos!

Söker du en katt som vill vara riktigt intensivt tätt intill dig dygnet runt så är Seke den rätta! Mer bilder och info om honom finns HÄR hos Livbojen. Seke har fått ett hem! HurrJam!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Världens sötaste Seke vill hem! Löst: Adopterad!”

 1. Jag vet att ni har mycket att göra med ert katthem, men undrar om du kunde nämna en sak i ett inlägg ändå? Tänkte att om det når ut till många så kanske det kan hjälpa :-/

  ”Djurskyddet i Karlstad har ekonomisk kris. Risken att de får stänga verksamheten är otroligt stor. Då det inte finns ordentligt med pengar till fortsatt god vård för de katter som kommer in. Nu föds det dessutom en massa ungar ute. Och för att kunna ta emot dessa hemlösa kattor med ungar, behövs det pengar. Om du känner att du har möjlighet att så bara skänka en ”Guldpeng”, Så tas det tacksamt emot. Föreningen lever ju på gåvor och arv. Inga bidrag från kommun o liknande. Så din insats behövs verkligen.” https://www.facebook.com/djurskyddetkarlstad

  1. Mjau, jag känner inte till Djurskyddet Karlstad så bra – har hört väldigt mycket konstiga rykten! Men en bra sak är att de tar hand om skyggisar, sådant gillar jag! Ska se vad vi kan göra! NosPuss Wikki

 2. Svar: Det har varit en del konflikter mellan personer där, men det har jag ansett vara mellan dem och vad jag sett så har det inte påverkat omhändertagandet av katter 🙂

  1. Mjau, för katternas skull hoppas jag att de löser konflikterna – och det är ju bra om dessa INTE går ut över omsorgen om just katterna… Men varför ska det vara så svårt för människor att SAMARBETA!?? TassKram Wikki

 3. Tack Wikki för att du lade ut fina Seke på här, han hjälper mig med de skygga missarna. Igår kom en till hit, lilla Penny, hon kommer från en kattsamlare och nu finns det tre skygga småttingar som Seke är ledstjärna för och visar vägen för ”titta på mig, lär av mig, människor är inte farliga” tycks han säga när han skuttar runt de vilda småttingarna och leker med leksaker 🙂
  Kram och tack Wikki för maten, den började delas ut redan i går till ett jourhem där det numer finns en till katt, vuxen från samma hem som Penny kommer ifrån. Jourhemmet uppskattade verkligen maten!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *