HurrJam för Tasseriet T12!

Tjugoen missar är med i tävlingen och totalt insamlat är nu uppe i hela 1 800 kr, som kommer att sättas in till Gotlands katthem å det snaraste! JubelJam!!!

Det finns fortfarande chans att vara med i GotlandsTasseriet T12, du hittar all information HÄR – och tänk på TWISTEN också: Ett klösträd att skänka vidare!

Hm, vännerna Pejst och Jansson, som gett klösträdet, viskar: ”Psssst… Små bokstäver nu så inte matte ser….. Ssschhh… Tror du vi kan få stoppa ner en Norsk Skogkrokodil vid namn Betty Boom-Boom i tasseripaketet också, så vi får lite frid och lugn här hemma? Maken till pälsklädd sak att fara mellan golv och tak, och nu har ju brorsan Cosmo flyttat till sitt föralltidhem, så hon jagar ju OSS istället nu!” – tyvärr, grabbar, jag vill inte ställa till det för er med att ta emot det erbjudandet… Ni får allt uthärda lillasyster skogkrokodilen! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “HurrJam för Tasseriet T12!”

  1. Ooops , tack för påminnelsen !
    Kanske skulle ta och skicka in min gissning nu 🙂
    Pejst o Jannsons lillasyster är JÄTTEsöt säger min matte som träffade henne och Jansson och matten till dom i Göteborg i helgen. Jag fick minsann inte följa med bort till deras bur och häsla på 🙁 Men jag fick i alla fall träffa deras trevliga matte 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *