Naken mage!


Jag lovade ju en utvikningsWikki idag! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Naken mage!”

  1. Ojoj, en så inbjudande mage! Verkligen så magklivänlig. Precis så som Rafael’s, men nu ska Rafael rakas i nästa vecka och sedan kommer hans mage att kännas som sammet. Han brukar bli så fin och han gillar det verkligen.

    Kram från gammelmatte Gitte

  2. Oh vad jag får lust att gosa med den där tjocka, fina magpälsen! Saknar Sullivan när jag ser din härliga mage, Wikki! 🙂

    1. Mjau, nu ler Sullivan gott i sin himmel, och nog känner du hans änglavinge stryka förbi din kind ibland? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *