Bara Wikki


Visst känns det bra att starta dagen med en bildkavalkad med mig? ♥

Mjäää – jag behöver inte BH!!! Faktiskt!

Se bara så slank jag är! Mattes marschmallow! ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Bara Wikki”

    1. Mjau, den börjar växa sig vinterfluffig nu pälsen men det har varit skönt att vara kortklippt under sommaren! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *