Skulle jag ha hoppat på Facebook?

Min blogg är så tyst… Finns man inte på Facebook så är man tydligen numera ”borta” som bloggare? Skall jag svika min ursprungliga inriktning att BARA skriva på bloggen, och trots allt skaffa FB för att bli läst?! *suck*

Jag funderar på vad som plötsligt hänt de senaste veckorna, då kommentarer nästan helt försvunnit (Utom några  trofasta stammis-kommentatorer…) ♥

Även om jag inte har Facebook – snälla, hjälp oss sprida info om Tasseriet T12 och om insamlingen till kattungen Pirate hos Kattfoten!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

58 reaktioner till “Skulle jag ha hoppat på Facebook?”

 1. Hejhej..
  Vi läser din blogg varje dag!
  Men vi surfar vanligtvis med explorer och då kan vi inte kommentera?
  för att kunna skicka iväg kommentaren utan felmeddelande måst vi gå in via firefox. Kanske så för andra också?
  Gillade dina flyg/svävarkatter:)

  1. Men oj… Jag skriver ju och jobbar i explorer – och får iväg kommentarer… Vad skumt! Är det fler som inte kan kommentera??? TassKram Wikki

   1. Vi kattenterar i Explorer. Fungerar t o m när vi använder mattes smartfån. Lätt som en dentabits 🙂

 2. Vi läser varje dag, men vi har varit dåliga att kattentera på flera ställen sista veckorna, matte skyller på att hon är trött. Vi använder explorer och har inga problem att tassa här eller någon annanstans.
  *nosbuffar*

  1. Mjau, men jag kräver inte att man MÅSTE kommentera! Absolut INTE! Men jag blev bara så orolig nu ett tagg över så tomt på kommentarer…. Det kanske är för mycket annat som händer, som inte jag vet något om – fotboll, tv-serier etc. *blink* TassKram Wikki

 3. Jag läser också, men tiden räcker inte till för att kommentera alla man vill. Det blir några stycken som jag alltid skriver hos, och så ska man svara på de egna. Bloggeriet tar ändå flera timmar om dagen, och man måste sätta en gräns. Men du gör ett jättejobb!

  1. Tack snälla Gustav! Din åsikt som ”nestor” i kattbloggande är verkligen värdefull för mig! *spinner* TassKram Wikki

 4. Mycket verkar på det viset… Nästan alla tävlingar numera innefattar att man måste vara medlem och ”gilla” på FB. Jag är med där, men jag är trött på att allt ska vara så uteslutande FB på något vis.

  1. Mjau, till exempel har många bloggkatter haft födelsedagsparties på FB och jag har då missat att kattulera dem… Det känns lite synd, man vill ju få en chans att bry sig om vännerna också… Och om en tävling bara innebär att få ”likes” i massor, vem vinner i grunden på dem? Tacka vet jag Tasserierna, där är många vinnare! NosPuss Wikki

 5. Kikar in oftast flera gånger per dag, men att använda båda händerna och kommentera är jag för lat för oftast ^^

  Har i alla fall bidragit till Pirate, samt bloggat och delat på facebook. Hoppas det går bra för den lille <3

 6. hej! Läser varje dag och är så tacksam för allt fint, intressant och lärorikt jag hittar har. Du gör ett jätteviktigt arbete! Snälla, låt bloggen finnas kvar. Har inte Facebook och vill inte ha det heller.

 7. Hej Wikki! Min ena betjänt läser din blogg nästan varje dag, dock utan att kommentera. Du skriver massor med roliga och bra saker. Snälla, sluta inte med det här- vi har också bojkottat Facebook.
  Mjau från Mio

  1. Mjau det känns så kluvet det där med FB – man ska gilla och ogilla? ”Share”-funktionen känns väl OK men jag sörjer att alldeles för många är rysligt dåliga på att länka det som de sprider till rätt upphovskatt! Ibland har jag skrivit nåt WIKKtigt och ser en halvtimme senare samma ord på FB – men inte har de angett att jag citeras. ”Å vad klokt jamat!” kommenterar alla till kopiatören. Sånt gör mej ledsen! Jag försöker skriva vem jag citerar eller får idéer från. Visst är det mest jysst? TassKram Wikki

   1. Att inte ange källreferens kallas plagiat. Fy KATTEN för såna människor som ska sola sig i lånad päls.

    1. Mjau, men det händer väl ibland att man fått samma idé som nån annan. Men att sno text rakt av utan att ange ursprung är lite tjabbigt! TassKram Wikki

 8. Mjau, vi är som övriga missevänner, jamarsdåliga på att kattentera här, så även hos våra andra bloggande katter 🙁
  Vi tassar in här varje dag/Kväll
  Jamars intressanta saker du tar upp på din blogg Wikki, Tassarna upp!

  Tass tass

 9. Vi läser ditt jam varje dag! Men, precis som de andra skriver, är vi dåliga på att kattentera just nu… fast vi lovar att försöka bättra oss. Och vi vill vara med i tasseriet, men kan inte förrän matte fått sin pension den 18:e…

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Vi tycker nog att du gör klokast i att använda krafterna till bloggen istället för att splittra upp dig mellan bloggen och Catbook. Vi andra kan dela och ta upp det du tassar ner, när det behövs!

   Tass igen från Imma.

 10. Jag tror det där går lite i vågor. Ibland hinner man inte kommentera så mycket. Du vet själv hur mycket det är att göra när man har ett katthem som kräver mycket resurser. Det innebär inte att vi inte läser intressanta bloggar, varav dina tillhör toppen!

  1. Mjau, jag får ju erkänna att jag läser din blogg flera gånger om dagen också och hinner inte jama så ofta! F*låt!! TassKram Wikki

 11. Läser också här FLERA gånger om dagen hoppar jag in och kikar. Tyvärr är jag alldeles för dålig på att kommentera. Det är lite bökigare att kommentera bloggar än på FB. På bloggarna ska det ju fyllas i massor med uppgifter, medans på fejan är det bara skriv och tryck enter. Men var inte orolig, jag läser och läser och läser.
  Anväder explorer och det brukar väl funka.
  Kramis
  //Skatis

  1. Mjamen, de flesta datorer kan spara de 2 obligatoriska uppgifterna som krävs i den här bloggen. Och så slipper man försöka se vad en konstig kod är. Jamarns bra tycker matte som hjälper oss att tassa våra kommentarer.

 12. Vi läser också varje dag! Matte är inne i en period då hon inte ens hjälper mig med min egen blogg. Matte är en katt-astof! Men Wikkibloggen glömmer vi inte bort, man får liksom väldigt mycket nyheter här från Katt-Sverige! Nästan som dagstidningen, säger matte!
  Fredagskramar från hela Fjuttgänget genom matte Camilla och Fjutten! <3

  1. Massor av *kurr kurr kurr* till er i Norr – jag tror matte hämtar sig så småningom under din tassvård, Fjutten! NosPuss Wikki

 13. Vi 2 prickisar och vår matte läser på din blogg varje dag men matte är usel på att hjälpa oss skriva kommentarer.

 14. Wikki, Wikki Du vet.
  Dagen börjar ALLTID med en stor kopp Kaffe, Wikkibloggen, Katthemmet Kompis Blogg och sedan Facebook. Vad skulle jag gjort utan dessa rutiner.
  Kommenterar i Explorer och det är bara att trycka på Skicka Kommentar.
  Nalle

 15. Här läser vi dina tassar varje dag även om vi inte får husse att hjälpa oss med tassarna på den där konstiga plattan så ofta. Vi tycker du är super på att föra vår talan mot orättvisor o glädja oss med solskenhistorier.

  Tassar från oss

 16. Läser varje dag, självklart.
  Men det är lite dåligt med kommetarer från min sida både hos dej och alla nadra bloggvänner.
  Mycket svamp och tröttheten har hunnit ikapp matte efter denna gräsliga sommar.

  1. Mjau, så som du och kattvalpen Balder kör med matte så är det ju inte undra på att hon är trött! *blink* TassKram Wikki

 17. Tass upp! Erkänner. Matte e kass på att kommentera, men läser för mig varje dag, ibland flera gånger. Inte e du bortglömd för att hon inte sköter sitt uppdrag som sekreterare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *