Hjälp lille Pirate med en slant!

Kattfoten bönar om hjälp till lilla Pirates benoperation! Den lilla killen är 10 veckor och har blivit hittad påkörd, ena benet är av på två ställen men det går att fixa – men operationen kostar 15 000 kr! Trots att pengar fattas så ställer veterinären Lasse på Slöinge djursjukhus upp och opererar Pirate i morgon!

Så här skriver Mia på Kattfoten: ”Katten hittades påkörd, vi tog den till ett jourhem, och den åt med en gång och visade livsglädje. De märkte där att den inte kunde gå, så vi tog den till Slöinge djursjukhus, och där ville vetrinären avliva den, pga kostnaden för operationen! Men vi stod på oss, ingen katt som har livsglädje och som kan bli helt återställd med hjälp av operation ska avlivas.”

Kattfotens FB vädjar man nu om hjälp till Pirate – det går att sätta in en slant till på Kattfotens bankgiro 5479-8798, märk insättningen med ”operation”! Dela och sprid detta nödrop!

Nu har Snuffefonden tassat in en slant till Pirate och vi håller tassarna för att allt ska gå bra!!! Den lille äter och försöker busa så gott det går med sina jourhemskompisar, är en pigg kisse och förtjänar verkligen att få ut mer av livet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Hjälp lille Pirate med en slant!”

  1. Klart vi skickar över en slant och håller tassarna att veterinär Lasse kan hjälpa Pirate!
    Nospuss på dig du lille

  2. Sören har sålt Choklad som han fick av en snäll Kattutställare Åsa Nilsson i Helsingborg. Dom pengarna kommer vi att skicka till Kattfoten ca 600 kronor.

    Nalle o Co

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *