Sören intervjuad!


Eskilstuna-Kuriren kommer att lägga upp reportage på webben senare!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Sören intervjuad!”

    1. Mjau, Sören är fanTASStisk! Han var cool som ett stenlejon idag! Oj vad många som sedan hoppade högt när han rörde sig ”Vad katten det ÄR en riktig katt???!” *fniss* TassKram Wikki

    1. Mjau, vi har gjort massor av PR för katthemmet Kompis idag – varje gång det berättats om Sörens ursprung eller när folk undrar varför han heter Fernström i efternamn! ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *