Se Sören på webben

Klicka på bilden så kommer du till filmklippet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Se Sören på webben”

    1. Mjau, Sören har imponerat på alla besökare idag med sitt lugn och majestät! Han är Kungen! NosPuss Wikki

    1. Mjau men reportern var spännande och så spanade Sören massor på kameramannens saker… Fast lite ”omtagningar” blev det ju! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *