Hurrjam nu är husse snart hemma!

Hela 12 dagar har han varit borta på kurs, ända till Göteborg! Så länge har vi aldrig varit utan husse, så både vi katter och matte har längtat förskräckligt! Men nu… När som helst kliver han in hemma hos oss igen! ♥ Tåget är lite försenat så vi hoppas att han hinner med rätt buss!

Tack allra innerligast Madame och Vevve med matte Neko och husse Tomsa som tagit hand om husse åt oss! ♥♥♥

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hurrjam nu är husse snart hemma!”

  1. Hoppas han hann med rätt buss!! O att resan för övrigt gick bra. ^^

    Vi har gjort vårt bästa för att han skulle känna sig så hemma som möjligt. ^^
    Nästa gång får ni söta mjauisar se till o skicka ner er matte oxå så att vi får hälsa på henne med! Fast för er skull så räcker det kanske med att de är borta en långweekend. ^^ Då hinner ni ju lufta pälsarna ordentligt på landet under tiden. ^^

    1. Nu är husse och matte och alla katter en hel och lycklig familj igen. Gissa om vi sover gott tillsammans… TassKram Wikki
      PS Matte tackar för gästfriheten! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *