Besök ditt katthem på söndag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Besök ditt katthem på söndag!”

  1. Som vanligt så jobbar ju min matte , så det blir inget med det 🙁
    Bra att hittekatter uppmärksammas med en egen dag tycker både jag och matte 🙂

  2. Vår husse får köra cafeét i år på vår hittedag. Hoppas han kommer ihåg hur det var att jobba på Sheraton… vi e lite oroliga här 😉 Önskar ni får mänga besökare som öppnar plånboken o i bästa fall bokar en skyggis innan er LST kommer på besök. De verkar behöva sätta säg i skolbänken igen så inga oskyldiga drabbas. Eller stanna kvar i skolbänken där det funkar med teori 😮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *