Det är lätt att längta tillbaka till Gotland!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det är lätt att längta tillbaka till Gotland!”

 1. Du Wikki, vi har ett bekymmer här.
  Hemlös kattvalp på max 5-6 veckor hamnade hos oss idag.
  Matte som fött upp mängder med katter men de har ju alltid haft sin mamma den tid de ska.
  Dina människor har ju större vana vid kattvalpar utan mamma vid denna unga ålder.
  Viss specialmat är skaffad men Malmköpings utbud är inte så stort så matte ska fixa mer i Eskisltuna i morgon. Mattes fundering ska det handlas mjölkersättning till kattvalp?
  Går utmärkt att maila matte också och adressen ser ni ju.

  1. Vilken tur att du har pålitliga medkatter hemma och en duktig fosterförälder i snälla Askur – det behöver en sådan där liten parvel!!! Så här i början kan kattvalpen behöva en mild avmaskningskur och lite kattmjölksersättning att lapa i sig, plus kattungefoder för den åldern. Jag skulle tro att om du åker till någon av djurspecialbutikerna i Eskilstuna så kan de ge råd ganska bra vad en sådan där liten behöver. Men det viktiga är att det finns andra katter för kattvalpen att umgås med, så att riktig kattfostran får fortsätta! Heja Askur! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *