Nova längtar efter husseFörfattare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Nova längtar efter husse”

  1. Tyvärr är inte Nova ensam om att längta efter sin människa. Hoppas i alla fall Novas människa längtar lika mycket efter Nova som hon efter sin människa.

    1. TackJam å det varmaste! Hoppas att husse sköter sig och klappar er duktigt och bjuder på många gottisar!!! MysKurr Nova

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *