Håll Din Tass över Gammelmatte Gitte!

Snälla SkaparKatten – låt oss behålla vår älskade gammelmatte Gitte hos Klosterkatterna länge länge länge! Så många katter behöver sin matte, så håll Din Starka Tass äver henne och bevara hennes styrka genom den stundande hjärtoperationen!

Gitte måste ju komma tillbaka med nyckeln till Jäders kyrka också…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Håll Din Tass över Gammelmatte Gitte!”

  1. Vi knäpper våra tassar och spinner i kapp för underbara Gammelmatte! Klart hennes stora och varma hjärta ska fixa det här, annars ska vi kattsonligen bita skaparkatten i svansen!!!

  2. Vi håller alla tassar och tummar vi har för Gammelmatte Gitte. Alla katter på Södertälje Katthem skickar spinnhealing i massor till henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *