Vart har du tagit vägen, Tasse???


NödJam! Stiliga men skygge Tasse, som bodde på Stockholms katthem men fick flytta till egen familj, har smitit från sitt nya hem på Puckgränd 18 i Västertorp! Ett öppet fönster lockade för mycket…  Tasse är en ganska stor herre som inte är riktigt bekväm med människor än.

Katthemmet skriver: ”Vi är förstås väldigt oroliga, för att inte tala om husse och matte! Hör av er till oss snarast om ni tror att ni har sett Tasse så blir vi otroligt tacksamma! Han är skygg så försök inte fånga honom, då kan han bli mer skrämd än han förmodligen redan är, bara informera om var du tror att du såg honom.”

Här kan du lämna information: 08-744 37 61 eller info@katthemmet.nu

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Vart har du tagit vägen, Tasse???”

  1. Våran matte körde hem Tasse från katthemmet i onsdags, och han verkade så väldigt nöjd med att äntligen fått komma till sitt alldeles eget hem med människor som älskar honom precis som han är. Och så händer det som inte får hända *snyft*. Dessbättre har hans matte idag sett honom och han förefaller oskadd. Nu gäller det bara att få honom att förstå att han ska gå in i fällan.

    Snälla Tasse, gör alla volontärer som följt dig älskar dig och glatt sig så åt att du nu fått ett eget hem riktigt glada och kliv in i fällan. Matte och husse behöver dig!

    (De är verkligen de bästa tänkbara människorna för Tasse, med erfarenhet av kissar som inte är så bekväma med 2-beningar. De har allt det tålamod och den kärlek som krävs. Våran matte har sett dem tillsammans och hon säger att det är en matchning gjord i himmelen. Det som skedde var den värsta olyckan, men det var olycka inte nonchalans.)

    Nosgos och *in-i-fällan-spinn*

    1. Vi håller alla tummar och tassar och svansar och morrhår och allt vi har för att Tasse ska komma HEM igen! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *