Vi håller inte med!!!


Lyssna på radioreportage med Efvalena Åhman, sekreterare på Göteborgs katthjälp, som lyfter kritiken mot nya djurskyddslagens syn på hur man ska få ner antalet vildkatter. Flera katthem i landet är kritiska till att den enda realistiska utvägen för en katt som omhändertas i förlängningen är avlivning. Det måste finnas ett sätt att ge katter RÄTT TILL LIV!!! Se till att ditt katthem går med i SVEKATT – Svenska Kattskyddsförbundet och stöder kampen för oss hemlösa katter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vi håller inte med!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *