Vad får inte vi katter stå ut med?


Det här ser kanske hemskt ut? Men det kan faktiskt vara en helt underbar situation!

Tror ni mig inte? Mjau, det är säkert! Fundera en stund… Det finns massor av katter som skulle älska den här situationen och vara överlyckliga att få leda en egen lillmänniska med svansbogsering!

Såg ni vad jag tass-skrev? Jo, att bilden inte föreställer en stackars svansryckt katt – utan en bestämd jamare som hittat ett bra sätt att hjälpa sin unga människa att lära sig saker ute i naturen! Barn behöver och mår bra av katter:
Och vice versa! Barn som får uppleva djur – både med klor och tänder och med mjuk päls och kärleksfullt spinn – de lär sig respekt för livet, empati och ansvar! Barnen och katterna får också ömsesidig värme och trygghet, vilket många undersökningar bekräftar.

Så gör din familj en tjänst – adoptera en katt idag! ♥ Massor av katter behöver just DITT BARN att få älska!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vad får inte vi katter stå ut med?”

  1. Åhh vilket härligt inlägg!
    Vi har redan två katter & en liten pojke som älskar sina kattsystrar! De har börjat leka , busa & gosa tillsammans & det är så underbart att se det! Finns inget bättre måste jag säga!

    I framtiden när vi skaffar lite större boende så kommer vi definitivt att adoptera 1 eller 2 katter till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *