På väg till Gotlands katthem!

Idag ska jag skicka Wikki FlatCat till kollegorna på Gotland! Rapport kommer!

Under tiden kan ni läsa HÄR i HelaGotland om den lyckade kastreringen av över 80 stycken katter från landsbygden, som katthemmet gjort i samarbete med Djurskyddet. Fint jobbat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “På väg till Gotlands katthem!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *