På väg hem igen


I dag kommer skördetröskan att brumma hela dagen, så vi har varit ute en morgontidig runda istället, och håller oss inne nu tills det är dags att hoppa in i Blå bilen och åka hem till stan. På Landet kommer det vackra vetet nu att slukas av den stora maskinen, men vi vet ju att snart därpå kommer åkern att vara plöjd, harvad, vältad och omsådd – och då är den världens största kattlåda – mysigt lättkrafsad och sådär 20 hektar stor… *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *