Venus är på rikigt!


Olika färg på ögonen och ett chimera-ansikte, visst ser bilden på katten Venus photoshoppad ut? Konstgjord alltså… Men denna underbart tecknade katt är 100% på riktigt – och absolut inte till salu för allt guld i världen!
httpv://youtu.be/zDoOWN0EA1Y
Här hittar du Venus FB-sida, och mer härliga bilder! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Venus är på rikigt!”

  1. Att en sköldpadda också blir oddeyed är extremt ovanligt! Så nog är Venus unikare än unik (för alla katter är ju unika)… hade hon varit kille, kunde hon ha hetat Janus, ni vet, guden med två ansikten. Fast å andra sidan, hade hon varit kille så hade hon inte varit sköldpadda…

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  2. Wow! Vi trodde också att kissen var instoppad i ett fotoprogram först! Men ser nu att det är på RIKTIGT! Helcool tycker vi, hela gänget och speciellt matte!/Fjutten

  3. Hon är overkligt vacker! Har aldrig sett så fina ovanliga färger. Idag skall vi hälsa på på Stampkullen i Hyssna. Skall bli kul.

    NosPuss Sven och Signe

    1. Mjau, jag skulle också vilja ha olika ögonfärg… Men matte säger att jag redan har det: Ilskgult när matskålen är tom och guldguldguldgula när jag spinner i hennes knä… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *