Puh! Torsten får hjälp!

Hurrjam hurrjam hurrjam! Katten som skjutsades till djursjukhuset häromnatten med brutet ben är identifierad! Han heter Torsten och hade varit på rymmen i en vecka – kanske var han lite stött över att dessförinnan ha blivit kastrerad och märkt? Tyvärr hade den inskickade ID-märkningen inte hunnit bli inlagd hos kattregistret. Men Örebro katthem lyckades lista ut att den katt som ID-märkts med närliggande ID-nr var märkt hos en viss veterinär, som i sin tur kunde kontrollera sitt register, och därefter kontakta Torstens ägare och berätta vad som hänt! Så man ska inte ge upp!

Torstens matte hade ägnat all tid senaste veckan till att cykla runt och leta efter honom, och satt upp efterlysningar. Hon var mycket tacksam och lättad att han var omhändertagen. Nu kommer Torstens skadade ben att opereras och vi håller alla tassar för att han ska bli bra igen!

Och om någon efter vårt upprop skänkt slantar märkta ”Randis” så som vi bett om tidigare, så lovar vi att spara dem till nästa kisse som råker illa ut och hamnar på djursjukhuset eller hos veterinären! Tack för all hjälp!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Puh! Torsten får hjälp!”

 1. Hurrjam för att Torsten kommit till rätta och en stor kram till hans oroliga matte! Det är mattes stora fasa att nån av oss skulle komma bort.
  *nosbuffar*

 2. Grattis Torsten som snart får komma hem till sina människor och Grattis Örebro Katthem som inte gav upp i jakten på Torstens familj!!
  Nospuss

  1. Mjau, ni anar inte hur lättade vi är varje gång något så här problematiskt får en lösning. Nu håller vi tassarna för Torsten till 100%! TassKram Wikki

 3. HEJ nu blev jag och min dotter så glada . Det var vi som hittade honom på vägen och tog in honom i vår bil.Efter mycket sjå fick hjälp från en underbart snäll tjej från katthemmet och som då sent på natten körde till Strömsholm! Toppen kul att Torsten klarade sig och att hans ägare blev funnen.

  Tack för att ni finns från oss

  1. Mjau, innerligt tack för att NI finns! Det är sådana som ni – med hjärtat på rätt ställe – som gör skillnad här i världen! ♥ NosPuss Wikki

 4. HEJ OJ VAD VI BLEV GLADA NÄR VI SÅG ATT TORSTENS ÄGARE BLIVIT FUNNEN OCH ATT ALLT NU KOMMER BLI BRA. DET VAR JAG OCH MIN DOTTER SOM HITTADE HONOM OCH FICK EFTER MYCKET SJÅ HJÄLP SENT PÅ KVÄLLEN FRÅN EN TOPPENTJEJ FRÅN KATTHEMMET. HON KÖRDE TILL KATTHEMMET MITT I NATTEN. NI ÄR UNDERBARA!

  1. Tack snälla Ann och dotter för att ni räddade den här fina killen från att bli mer skadad, han kunde ju ha blivit… – ja rys det vill vi inte tänka på!! Om alla som såg en trafikskadad kisse gjorde som ni, stort beröm och massor av rosor till er! ♥♥♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *