Mjau vilken puss jag fick!

Min gode vän Fjutten har just tassat över de här bilderna till mig:
Den snygga killen heter Moltass, och man skulle ju kunna MISStänka att jag är mamma till honom, med den tjusiga teckning han har! *blink*
Den här gosiga killen och hans bror Moses infångades med fälla ute i skogen häromveckan, och hela Morrbotten undrar ju så var brödernas mamma kan vara?
Du kan honom och Moses på film hos Fjutten och på hans mattes FB!

Vill du hjälpa katter i Fjuttens och Moltass hemtrakter så kontakta Kattakuten i Norrbotten! De behöver stödhem och akuthem, och skriver på sin hemsida: ”Föreningen Kattakuten söker stödhem för längre eller kortare uppdrag. Kattakuten har just nu fullt i alla stödhem och föreningen har många katter som behöver hjälp och skydd snarast. Minsta lilla utrymme kan vara det som utgör skillnaden mellan liv och död!” Kan du räcka ut tassen för dem?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *