Battle Kittens by Rebecca Dart


Jag vill kunna teckna krigarkatter som Rebecca Dart! Och jag vill läsa den häftiga tecknade serien om ”Battle Kittens”!!!

Mulliga barbröstade beväpnade barbarkvinnor ”Kitten Riders” – tänk att få stå modell för en sådan bild? Mjau, jag menar som Battle Cat alltså!!!! Det här är ju nästan jag:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *