Mjau se den där Sören =^:^=


Den enda katt vi vet som somnar på domarbordet på Sundspärlans kattutställning i Helsingborg och ändå blir BIS?!
Grattis och HURRJAM! Du är oslagbar, kompis!!! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mjau se den där Sören =^:^=”

  1. Idag fick matte äran att träffa Helige Sören ”in person” för första gången!! Klappade, klappade och klappade (så en slant i bössan…) den fiiina lille gosse som är så grann! Och en hälsning fick vi från Sören och hans rara matte Nalle!! Tassakram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *