Rapport från Malma Marken i Malmköping

Det är inte lätt att hitta favoritvännen Sören på Malma Marken på Malmbyhed i Malmköping – men det går! Men Sören var lite bekymrad:

Det var en stor ruskig karusellgrunka som skickade upp en hävarm högt i luften och den gillade INTE Sören alls… så han tog ett allvarligt jam med husse om den saken:

Husse Lasse lyssnade uppmärksamt och sedan började han fixa:

Sören fick sin stooora resbur att krypa in i och jag satte mig på vakt utanför. Han somnade bums och tjänade sedan i rask takt flera hundralappar i klappslant utan att vakna ens…

Eller mjau, Sören vaknade till efter en stund, kollade bara så att det betryggande taket fortfarande skyddade från dumma karusellgrunkor, och somnade tryggt om igen… Och vad jag vet så ligger han väl där och sover ännu! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rapport från Malma Marken i Malmköping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *