Min svans, min flagga, min protest!


Idag höjer jag och alla kattvänner våra svansar som protestflaggor och från oss alla jamas det unisont: Katthemskatter är visst fina! Katthemskatter är visst värdefulla! Katthemskatter har också rätt till liv, till fullskalig vård och omsorg och kärlek! Precis som alla andra katter!

Med anledning av den verkligen skamliga och veterinärt oetiska hantering som vår vän Lurrvar utsattes för igår, där hans värde som älskad medkatt på ett ytterst förolämpande sätt ifrågasattes, manar jag idag alla mina kattvänner att visa svansflaggan!

Vi står alla upp tillsammans för att visa att ALLA KATTER är lika mycket värda i alla sammanhang, oavsett om de kommer från katthemmet eller kungens hov! Tass på det!!!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Min svans, min flagga, min protest!”

 1. Vi håller fullständigt med och hissar våra svansflaggor på topp i protest. *stampar* Dumma vettisar som den där, ska inte jobba med djur. Vi vill veta namn och arbetsplats, så vi kan varna andra djurvänner.

 2. Vi hoppas att veterinären som sa så mycket dumheter om katthemskatter och Lurrvar läser bloggarna och skäms ordentligt, för många bloggande katter och deras mattar och hussar har kritiserat hennes uppförande med all rätt!
  Ännu fler har läst dessa bloggar och risken finns att hon får dåligt ryckte på grund av sitt beteende!

 3. Alla Katterna här håller svansen i topp för din protest. Stackars Vette som inte vet vad en Katthemskatt är värd. Skämmas ska hon. Hon borde läsa på Linnsen blogg o Facebookssida vad vi alla tycker om henne.

  1. Mjau, det är en veterinär som katthem har dystra erfarenheter av sedan tidigare tyvärr. NosPuss Wikki

  1. Mjau, det var onödigt att säga så där över huvud taget – fina lilla Lurrvar kan ju inte hjälpa att han är den han är! NosPuss Wikki

 4. Vi höjer också våra svansflaggor i protest hälsar prickisarna!! Som om det bara skulle vara prickiga bengaler som ska vara värda en respektfull behandling hos veterinär *morr* Alla katter och djur har ju samma värde, det hänger verkligen inte på stamtavlan *fräs*

  Matte håller med!!

  1. Tack prickisarna! Mjau vi katter måste hålla ihop och visa att vi alla är värdefulla! NosPuss Wikki

 5. Här har två yviga och fluffiga svansar åkt i topp i samstämd protasst!

  Nån måtta på tokigheter måste det väl ändå finnas?

 6. Här är vi fortfarande upprörda över vettens idiotiska uttalande. Vi är 3 stolta katthemsmissar som höjer våra svansar och även Wilma som förmodligen hade slutat som katthemsmissa om inte matte hade köpt henne när hon var liten.
  *nosbuffar*

 7. Vi och våra svansar går gärna med i Protestmarschen!!
  Nån måtta får det vara på dumheterna!!!

 8. 9 svansar höjer stolt sina svansar i protest mot veterinären. Vet vem det är och känner kollegan hennes, som har avlivat många skygga katter……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *