Håll Din Tass över Lurrvar!


Snälla SkaparKatten, håll Din Tass över vår vän Lurrvar! Han må vara en katthemskatt, men det är en av de finaste Titlar en kisse kan ha – och det gör honom till den Enda och Unikaste Lurrvar, som vi (Och hans människor och kattkompisar Frank och Linnsen) verkligen ÄLSKAR jättemycket! ♥

Idag har Lurrvar varit hos veterinären och det visade sig att han har kisseriproblem! Hans njurfunktioner är redan nedsatta, så för honom är det en kritisk situation… Det har blivit en pencillinkur och nu väntar matte Karin och lillhusse Emil oroligt på att han ska må bättre – vi håller tassar och tummar så att de vitnar!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Håll Din Tass över Lurrvar!”

  1. Här håller vi alla 16 tassar och två tummar och tio tår! Samtidig frääääser vi ilsket åt den idiotiska vettisen som kläckte ur sig nåt så dumt som att han ”bara är en katthemskatt”
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *