Vad ska man tro?

Det här hände nyss i den RIKTIGA internetbanken:
”första tekniska orsaken”!!?

Är det nu man ska dra ur sin nätsladd?

Matte, lås in mina dentabits i säkerhet! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vad ska man tro?”

  1. Wikki, Dentabitsen är säkrare i en KATTong som man lägger en fäll i och sedan helst en kisse med Knorres pondus ovanpå. 2-beningarnas banker har vi aldrig litat på. I alla fall inte för våra Dentabits;-)

    1. Mjau jag har hittat ett hemligt ställe för dem som BARA jag vet om! Tugg svälj…
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *