Hurra Medora är hittad!


Mager men i övrigt uppenbarligen ok hittades hon i en trappuppgång…
Matte Marina skriver: ”Nu ligger Medora och sover i lugn och ro i en favoritpuff. Och jag har ett brett leende på läpparna som inte vill försvinna.”

Nu kan jag somna lugnt… Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hurra Medora är hittad!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *