Födelsedagskatten Tanja


Tonfisktårtan är just avsmakad! Klart godkänd! Och så har jag plockat fram mina favoritleksaker i fall någon vill låna dem, t ex min gosekudde:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Födelsedagskatten Tanja”

 1. Stort grattisjam på födelsedagen Tanja! Vilket jamarhärligt kort på dig i fönstret, man blev glad ända ut i svanstippen och ut i morrisarna.
  Vi putsar pälsarna för fullt här, sen kommer vi tassande alla fyra.
  *nosbuffar*

  1. Mjau, båda fotona är tagna i morse i morgonsolen – då är liggplatsen i fönstret perfekt! Vi ses! NosPuss Wikki
   PS Stora husse kom just hem med mer kattgottisar! Kurr!

 2. Hurrjam på din högtidsdag! Inte dåligt att bli 12 år efter all dramatik det senaste året. När matte somnat smiter vi iväg till ditt party. Specialtransport fixad och vi har sett till att ett balkongfönster är lagom öppet för att smita ut och in igenom. Vi syns i bästa fångstdiket 😉

  1. Mjau, vi är så glada att ha vår LandetKompis Tanja i gott behåll och firar lite extra. Men vi tassade faktiskt iväg och lade en blomma på bror Villes grav och bror MewTwos grav för de fyllde ju också! NosPuss Wikki

  1. Det var väl inte för sent? Vi hann ju leka och busa massor! Och jag såg nog vilka som flirtade med den snygga grannkatten Eskil!?? NosPuss Wikki

 3. JAMARSTORT TACK för en jättetrevlig fest och än en gång GRATTIS! Vi kom hem precis innan mattarna började vakna till… nu gäller det bara att orka genom dagen, så att de inte fattar hur länge vi varit borta! *fniss*

  Kurr från Imma, abbemissa.

  PS. Tack för födelsedagskattulationerna… kändes nästan som om jag fick fira en gång till, jam också! DS.

  1. Vi missade väl ingen!? Jag såg nog hur det prassalde i buskarna när ni kom farande! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *