Reparerad Kisse – allt går om man vill och vågar!

SuperGatito föddes med deformerad bröstkorg och hade svårt att andas. Med en operation stöttades han bröstben upp och nu är hans förutsättningar att bli helt OK goda!

Men när veterinärerna bandagerat kattungen tyckte de att han såg ut att vara klädd som en liten superhjälte!
Så han fick en liten extra design på bandaget och tröstslick av sin hundkompis:
HÄR finns fler fina bilder!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Reparerad Kisse – allt går om man vill och vågar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *