Läs om Örebro katthem i dagens NA!

Ett toppenbra reportage finns i dagens NA om vårt katthem! Här berättar Kicki om problemen med semesterkatterna och alla de kattungar som föds ute, samt behovet av fler jourhem som kan hjälpa till att ta hand om dem!

”Den klassiska sommarkatten, kattungen som blir lämnad ensam kvar vid sommarstugan, börjar allt mer likna en myt, enligt Örebro katthem. Övergivna katter finns året runt. Visst ökar trycket lite under sommaren, men då på grund av så kallade semesterkatter.”

”Ett av de största problemen inför sommaren är honkatter som går utomhus och sedan blir med barn. Det blir vad katthemmet kallar för ”hoppsan”-kull. Kattungar som ägaren inte vill ha, och som de ibland gör sig av med på de mest obehagliga vis.”

Det finns många längtande katter – besök katthemmets hemsida och hitta den som väntar på dig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Läs om Örebro katthem i dagens NA!”

  1. Hurrjam för en bra artikel! Hoppas ni får många nya besökare som vill ha en ny familjemedlem eller som vill bli jourhem. Vi håller våra tassar för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *