Välkommen hem mamma Masala!

masala2För lite mer än ett år sedan ropade jag ”Var är du, Bascos mamma?!” här på bloggen – för vackra mamma Masala hade rymt den 26/6 från sin familj i Högdalen och alla var jätteoroliga!

Masala efterlystes hos Kattpolisen och på många andra håll och med sitt speciella utseende skulle hon ju vara lätt att känna igen. Husse utlyste generöst hittelön – men av Masala syntes inte en skymt och tiden gick… Hon hade gått ute länge och var osäker på människor, så hon visste hur man skulle hålla sig gömd!

Via Stockholms katthem hade Masala tidigare kommit in i trygghet och blev fullt klappbar även om hon var försiktig. Och 2009 innan hon flyttade hem, hade hon fått sina ”kryddungar” Sambal, Harissa och Tabasco (Vår bloggkompis ”Basco”!).

Så det känns extra underbart idag att få jama om att Masala nu är hittad och har återvänt hem till sin familj efter 382 dagar på egen tass! Basco har lyckligt jamat om det i sin blogg! Vi håller tassarna för att allt är väl med dig, Masala!! ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Välkommen hem mamma Masala!”

  1. UNDERBAR nyhet!!! Masala var, trots eller tack vare sin skepsis mot oss tvåbeningar en av mina första favoriter som volontär. Nu ska jag logga in på Bascos blogg och läsa allt om den fantastiska nyheten.

  2. Det är ju helt fantastiskt! Läste om det idag på Fejjan. Jag tyckte att tre dagar var en prövning, tänk då mer än ett år?! Otroligt. Sådana här historier skänker en hopp!

    1. Mjau, Masala hade ju erfarenhet av uteliv – och vi katter kan vara kluriga! ♥ TassKram Wikki

  3. Hej Wikki! Har precis fått svar från Masalas ägare. Har bett om tillstånd att få lägga upp den i bloggen så jag avvaktar hans svar. En eloge ska gå till Jenny på akutgruppen. Hon hittade Masala i Högdalsdepån, så mycket kan jag säga.
    Återkommer med mer info.

    Kram på dig, Bascos matte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *