Fler Tasserisaker T11

HÄR hittar du information om hur du kan vara med i SemesterTasseriet T11 till förmån för Elfvikskatterna! Se vilka fina saker paketet innehåller:

En sommarläcker disktrasa design Stockholms katthem, ett läckert bokmärke och ett set med tre läckra mini-notisar i kattformat!

Ett ex av hittekattsbandet och en liten enkel teckning av Stora mattes numera allt darrigare hand! Men tecknad med kärlek!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *