HurrJam för nobla Imma på 14-årsdagen!


Att det är fredagen den 13e idag betyder att det är en turdag! Det är nämligen precis idag för 14 år sedan som vår kära vän abbemissan Imma i Otterbäckens kloster föddes! Mjau, hon var förstås inte abbemissa då utan kattunge, men det viktiga var ju att hon kom till världen, och att vi firar det idag!

Grattis Imma! Jag hoppas alla Klosterkatterna jamat hyllningssång till dig och nospussat dig! Mjau må du leva, mjau må du leva….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “HurrJam för nobla Imma på 14-årsdagen!”

  1. Oj, kuuuurrrrr… nu blir jag generad. Men TACK för kattulationerna! Jag firar stillsamt idag, för matte har bett mig att inte bjuda hem katter på fest förrän hon har fått sin pension på onsdag och kan köpa allt det gottiga jag vill bjuda gästerna på. Men fest blir det alltså på onsdag kväll, och ALLA är välkomna!

    Tacksamma tassar och nosbuffar från Imma, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *