Denis the Cat Burglar


Det finns många sätt att stödja sitt lokala katthem. Mina Tasserier är ett sätt.

Katten Denis från Luton har kommit på ett helt annat!

Denis Newman föddes av en hemlös kattmamma utomhus, men kattmamman var mycket sjuk när hon och ungarna kom till ett katthem, och hon överlevde inte. Även kattungarna var mycket sjuka. Detta var i december 2010 och bara sex veckor gammal kom Denis till sitt nya hem och var en av de endast två kattungar som överlevde.

Än idag har Denis kroniska andningsbesvär – men det hindrar inte att han går fritt i stadsdelen Stopley i Luton, främst under dygnets mörka timmar, och det hindrar inte heller att han funnit en helt ny karriär: Denis stjäl för det första saker från omgivningen och säljer sedan t-shirts med sitt tjuvkattsporträtt på, och har redan dragit in tillräckligt för att skänka ”sitt katthem” Homeless Cat Rescue en scanner för chipmärkning!

Nu har han blivit allt mer känd och har t o m uppmärksammats i TV:
httpv://youtu.be/WrIYZz3YJtc
Du hittar Denis alla övervakningsfilmer HÄR – och det är inte lite han kommer hemsläpande med: Leksaker, kläder, skor, bollar, tvättsvampar – ja allt löst han kan hitta.

Denis har också både FaceBook och Twitter så att du kan följa hans ”insamlingar”!

Och så är han snygg också! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Denis the Cat Burglar”

    1. Mjau, fast jag skulle vara orolig att ha en kisse lös i en stadsmiljö med massor av bilar, bussar och sånt… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *