HurrJam för senaste nr av Kattliv!

KATTLIV – Sveriges största kattmagasin
Katternas Tidning Nr 1 (Av svenska kattidningar) kom igår och jag är så nöjd över serien som just startat om SKYGGA KATTER! Det känns extra skönt att se ”sitt eget” katthem i Örebro nämnt bland dem som månar aktivt om skygga katter också. Stolt svansföring idag alltså!

”Jag ska berätta om katterna som inte syns” skriver artikelförfattaren Helena Johansson, och förklarar varför man ska välja att följa ett gott hjärta och ge ”Utrymme för de katter som ingen annan ser, de osynliga!” – och jag håller med för fulla tassar, precis som jag skrivit massor av gånger, för det finns inget underbarare än när en rädd katt plötsligt finner tilliten och blommar upp som en ”tryggis” istället!

HÄR kan du läsa Vännens berättelse om hur det gick till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “HurrJam för senaste nr av Kattliv!”

   1. Oki. Vi har iaf sagt upp prenumerationen . . .
    Undrar hur jobbigt det är att göra en egen ’pdf-tidning’ . . .

    1. Mjau, det är lite urvattnat innehåll ibland – men lättläst, och det kanske tilltalar många. Jag kanske har för höga krav och det vet jag ju själv hur svårt det är att hitta inspirerande saker att skriva om. Färskt och aktuellt ska det ju helst vara också! Så det kan nog vara tufft. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *