Husse har så ont

Något har tassat fel i husses kropp, huvudvärken i söndags blev bara värre och värre och värre, så sent igårkväll skjutsade matte honom till akuten, för han hade så fruktansvärt ont! Husse blev kvar där på sjukhuset, matte kom hem vid tvåtiden i natt. Nu får han smärtstillande och Nova och jag skickar spinnhealing allt vi kan till honom! Kom snart hem, husse! *morrhårsdarr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Husse har så ont”

 1. Usch då…låter inte bra….! Wikki…du får hälsa till husse från höghusgänget, att han ska krya på sig ordentligt.

 2. Kära nå’n, så ledsamt… vi lovar att be och skicka spinnhealing så mycket vi kan! Och vi hoppas förstås att det inte är något farligt. Hälsa honom att han skall krya på sig och ta väl hand om sig!

  Nospuss till dig och Nova, kramar till matte och husse från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna, och gammelmatte Gitte.

  1. TackMjau, idag har husse fått spruta med nån stark migränmedicin… Och var lite groggy sedan. Doktorerna tittar visst till honom nu. Mer rapporter kommer senare! NosPuss Wikki

  1. Tack! Det var rätt skrämmande när han hade så ont att han inte kunde ligga ned, inte sova, inte göra någonting… Vi hoppas egentligen att sjukvårdens doktorer ska hitta något konkret ”fel” så att det går att ”bota”! TassKram Wikki

   1. O, det vet jag hur det känns! När jag har mina svårare migränattacker kan jag bara stå rakt upp tills medicinen tagit… försöker jag ligga ner antingen reser jag mig eller krälar omkring. Hälsa husse att han har min fullständiga sympati!

    Nospuss från sr. Carina.

    1. Mjau, då vet du hur det är – konstigt att det är just så det fungerar med att stå upp, alla tror ju det mesta botas med att ligga ned – doktorn har sagt att migränen liksom knutit ihop sig med spänningshuvudvärk och muskelspänning till en riktigt inflammerad supervärk. När det var som värst skrek husse rakt ut av smärta… Han blir kvar på sjukhuset en natt till, men är i alla fall lite piggare idag! TassKram Wikki

 3. Stackars stackars Silver… <3

  Finns det nåt vi kan göra för att hjälpa till?

  Varma nosbuffar

  1. Mjau, just nu är det nog spinnhealing som fungerar… Vi kan bara vänta på att husses medicin ska verka. Nu har matte just åkt hemåt efter att varit hos husse några timmar. Det känns skönt för dem att veta att ni alla tänker på dem! Hon är alldeles slutkörd också… Jag ska försöka ta tass om henne! NosPuss Wikki

 4. Hälsa husse att alla vi katter på Södertälje Katthem + blogghjälpen, inte håller tassar och tummar bara för sjuka katter utan också för snälla tvåbeningar när det behövs. Hoppas husse snart blir bra. (Det är väl inte den där borelian som spökar igen? Den kan visst ställa till med allt möjligt).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *