Här kommer vi för att hjälpa till!


Idag är det städdag på Örebro katthem! Vi ska plocka undan och skura rent för att kunna måla i morgon! Klockan 10 kör vi igång och all tassräckning är välkommen! Vi behöver:
– Möbelflyttare
– Väggskurare
– Golvsvabbare
– Fönsterputsare
– Hyllmontörer
– Skräptransportörer
– Fikafixare
– Coacher och hejaklack
Och så några som klappar alla katter och håller dem ur vägen för skurarna! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *