Tack Lupus!

Det kom ett vänligt mail till katthemmet i Örebro:

”Hej Katthem,  Vi vill sända ett paket till er med kattsand och kattmat. Detta gör vi för att visa att vi bryr oss om er som är engagerade i arbetet att hitta nya hem till hemlösa katter. ”

Tack Lupus! Att ni bryr er är viktigt för oss i hittekattsvängen! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tack Lupus!”

    1. Mjau och vi hoppas att det paketet räcker till alla katter att få smaka! *blink* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *