Hjälper du den här ungen också?

Ta hand om henne, så går jag och hämtar fler!

Det är många kattungar som föds nu – stöd ditt lokala katthem!
Bli jourhem för en hemlösa kattmamma med barn om du absolut vill uppleva kattungar!
ALLA KATTUNGAR
SOM FÖDS
BORDE VARA ÖNSKADE! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hjälper du den här ungen också?”

  1. Man tycker det borde vara en rättighet, att vara önskad och välkommen. Både som djur och människa. Tyvärr är det inte så. Men vi kan hjälpas åt att göra så att utvecklingen går åt det hållet. Vi måste bara fortsätta kämpa för dem som inte har några möjligheter att kämpa själva.

    1. Mjau, och tillsammans kan vi göra skillnad! Vi kan förändra världen bara vi vill tillräckligt starkt! ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *