Gotlands Katthem – en förebild!

Å vad jag önskar att ”mitt katthem” i Örebro hade samma resurser och styrka som det på Gotland! Birgitta Wintland och personal gör saker för behövande katter där på ön, som vi bara kan drömma om…  Här är det senaste superfina projektet:

Om du klickar på bilden så kan du ladda ned mer läsbar pdf!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Gotlands Katthem – en förebild!”

    1. Mjau, vi klurar på om någon i vårt team kan utbilda sig och chipmärka åt oss – så får man ha en drive att ”Kastrera din katt så bjuder vi på chipet!” typ?! NosPuss Wikki

  1. Fantastiskt bra initiativ! Hoppas att det är många, många lantbrukare och andra som nappar så det slipper födas oönskade kattungar i framtiden.

    *svanshonnör*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *