Mio Knubbsäl – din midsommarkatt?

Hos Fjutten har jag hittat en reklamfilm för världen snygging: Mio Knubbsäl! Eftersom jag inte vet hur man lägger upp annat än Youtubefilmer, så kan jag inte visa den störtsköna filmen som Fjuttens matte gjort av festliga fina Mio – men om du klickar på bilden nedan så kommer du till filmen!!! Kika på den och bli Kär!!!

KattiNorr skriver på sin hemsida om Mio:
Mio Knubbsäl är en riktig charmör som är extremt kelig och vänlig. Han är inte så förtjust i andra hankatter, men har fungerat bra med snälla honor. Han har en väldigt lättskött päls, långhårig men bra kvalitet så det blir inga tovor. Han älskar för övrigt att bli kammad och borstad. Mio Knubbsäl är lekfull och glad, flyger runt efter lekvippan och gör riktiga volter! Vill du ha en vän för livet = Mio Knubbsäl! Han är kastrerad, vaccinerad och chipmärkt och finns just nu i stödhem i Boden.
Här är en tjusig bild på Mio:

Vem vill fira midsommar med denna svartvita Prins?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mio Knubbsäl – din midsommarkatt?”

  1. En alldeles underbar film om en underbar liten katt… vem kan motstå ett erbjudande om att flytta ihop med en sådan charmör? <3 Hoppas, hoppas att han hittar sin rätta människa snart!
    Vi önskar er alla en riktigt fin, mysig, rolig och förhoppningsvis solig midsommar! 🙂
    Kramar och tassklappar från oss!

  2. Hihi! Vad vi blev överraskade och glada: Vår Mio Knubbsäl får visa upp sig! En färsk nyhet är att han fått ett stödhem där han har två busiga barn som underhåller honom! Om han har tur…kanske kanske kanske…ni vet, det där outtalade som vi vill ska hända…
    Midsommarpussar från Fjuttens gäng!

    1. Hurrjam vad glad jag blir – man måste ju bara älska en kisse som Mio! Nu hoppas jag att du läser vidare på min blogg, Fjutten och hittar nästa roliga överraskning, som jag tror kommer till nytta! MidsommarNosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *