Fredag och Fest och Midsommar!

Först av allt firar jag nöjet och förmånen att ha fått utbetala behållningen av SommarTasseriet T10 på 1600 kr till Föreningen Kattakuten i Norrbotten, så som vinnande katt Isak Stationsmisse önskat:

Jag tycker att Isak gjorde ett klokt val med motiveringen:
”Det finns så många organisationer som gör ett så fantastiskt jobb för att hjälpa kissar i nöd, så att välja ut bara en är verkligen inte lätt. Men hos vår vän Fjutten läser vi ofta om de insatser som hans matte, tillsammans med många andra, gör för vilsekomna eller övergivna katter. ”Tomtestugan” är ofta bebodd under de långa, mörka vintrarna av olika små inhysingar… Och vintrarna kan vara ruggiga däruppe, det vet matte som är uppvuxen i norr i midnattsolens land. Så även om det just nu är sommar, vill vi ändå skänka slanten till de som kämpar för oss kissar där långt, långt uppe. Därför vill vi gärna, att pengarna ska gå till Föreningen Kattakuten i Norrbotten.” Mjau, ni såg ju en trevlig kille i ett föregående inlägg från detta katthem: Stilige Mio Knubbsäl!

Isak, din egen vinst, det stora paketet, packas och skickas på måndag! ♥

Och Varmt och Innerligt Tack till alla er som tassat in dessa slantar och gjorde ett fint Tasseri möjligt! Ni är mina Hjältar, allesammans!

MidsommarMjau också till alla kattvänner och vänkatter i hela kattiversum! Vi har tassat ute i solskenet och hunnit plocka sju sorters råttsvansar att ha under kattkorgen och prytt hela klösträdet med blommor… Matte och husse med vänner har hjälpt oss att sjunga Sörens och Nalles visa (Till melodin ”Vi går över daggstänkta berg”), som vi hittade på FB i morse, alltmedan vi svept varsin sexa Krongrädde:
Det var en gång
en Hel an går a katt fallera
Som blev förälskad i en vanlig katt fallera  
och följden blev en JAMARE
fast den var mycket tamare
det var ju blott
en Halv an går a katt fallera!

Men nu tassar vi iväg på vännen Skorpans 5-årskalas! Människorna här har något grilleri för sig och de kommer inte att sakna oss! Nu vill vi svänga de lurviga på en riktigt kattfest istället! Vi ska dansa i neon, vi ska oa hela natten, vi ska gå ner på stan, vi gör vad vi vill och lite till – typ! Nova har med en box JAMaicanskt vin och jag har hämtat laxfiléer i kylen. Vi ses på festen, vilket ös det ska bli!
funny, funny pictures, funny photos, funny cats, friday, cat, It's Friday, This is What Kitty Will Be Doing Tonight

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Fredag och Fest och Midsommar!”

  1. Ååååååå tass tass tass ni är ju för gulliga!
    Skutt och hopp och glada morrhår här uppe i norr!
    Kram
    Fjutten med vänner, matte är alldeles tårögd av lycka!

    1. Mjau, nu kan ju du Fjutten ta åt dig lite av äran för detta också, som genom din blogg visat oss alla hur bra som Föreningen Kattakuten hjälpt dina medkatter! *nosbuff* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *