Äntligen hittade jag midsommarbilden!


Fniss! Nu ska vi ut i gröna sommarnatten och flytta på bondens höbalar! Hi hi hi!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Äntligen hittade jag midsommarbilden!”

    1. Midsommarnatten var toppen men idag är det grått och jag kryper in under mattes varma täcke en stund till! NosPuss Wikki

    1. Mjau, nu har vi staplat ihop alla bondens höbalar (Tur att vi hade några duktiga bondkatter med som kunde köra traktorn med balgripen – det är in plastade jättehöbalar vi jamar om!) så att de ligger i formationer som tassavtryck över hela åkern! Hihi! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *