I kväll avgörs Tasseriet! Hur många äppelträd?

Om du kan lösa den gåtan blir det kanske du som får styra iväg just nu ihopsamlade Tasseri-slantar (Över 1000 kr!) till någon behövande katthjälp! ♥ Det får vara ditt lokala katthem eller någon katthjälpsgrupp som hjälper en kattkoloni – mjau, ni förstår säkert: En pålitlig person/organisation som verkligen kommer att ge den hjälpen vidare!

Här är T10-tävlingsuppgiften: När vi, jag Wikki och lillasyster Nova, ska ha sommarlov, då åker vi med matte till Landet utanför Eskilstuna. Där får vi vara på Fri Tass i en härlig natur med skog och fält, och bland annat en rolig trädgård att leka i. Och här kommer den kluriga frågan: Hur många härliga äppelträd tror du att det finns på Landet? (Alltså den mark som Stora husse och Stora matte äger.)

Delta genom att följa instruktionerna här:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T10-… (Det kan vara T10-Gumman, T10-kattnamnet eller T10-9999, det avgör du själv!)
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalnings-mottagaren skriver du din deltagarkod.
– Lös tävlingsuppgiften ovan!
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 20/6 kl 20.00.
– Om du vill får du tassa in en anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personlig deltagarkod för varje katt, inte samma.
Det här kan du dessutom vinna:
img_8571

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “I kväll avgörs Tasseriet! Hur många äppelträd?”

    1. Mjau det har det! *spinner*
      Så nu måste jag kolla alla inlämnade svar och se vem som är närmast rätt svar! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *