Sång av Alexander Rybak: En katt på min kudde

Klicka på bilden nedan så kommer du till sången:

Det ligger en katt på min kudde, han ligger och spinner på rygg
Jag håller en hand på hans mage – det värmer, jag känner mig trygg
Och kisse han svänger och vrider sin stora, lurviga svans.
Jag tänker så sorgligt det vore om vi båda just nu inte fanns
Om vi båda just nu inte fanns

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *