Ny MarknadsDag!

Skvalar regnet över Vilsta Marknad idag också? Eller blir det sol? När jag skriver detta är det sen lördag kväll, men när du läser det, har Stora matte och hennes vänner redan stått på marknaden i flera timmar! ♥

Hoppas det blir fullt i Livbojens skrammelbössor idag också!!!

Lilla Dimma och hennes syskon jamar TACK!!! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Ny MarknadsDag!”

 1. Här regnar det för fullt och har gjort det sedan tidigt imorse. SMHI har dn klass 1 varning, så vi släpper inte iväg matte i bilen till E-tuna. Det får bli en konto insättning till Livbojen istf stopp i bössan.

  Ni är tappra som står på marknaden. Inte kul när det regnar. Jag, Milton, var med matte för Stockholms Katthems räkning för 2 veckor sedan och kattsingen vad frusna och våta vi blev innan vi fick komma under tak.

  Nosgos

  1. Mjau, här var inte kallt men multi-vått! Tur vi har rutinerade och välutrustade marknadsmästare som Nalle och Lasse att kampera hos! De är oslagbara! NosPuss Wikki

 2. Hoppas det gick fint idag för dig o Elin o att du fick hjälp att packa ihop, men tråkigt att många hade börjat plockat ner sina saker så pass tidigt som de gjorde…men hoppas dagen idag har varit givande.
  Kan inte tacka dig nog för helgens insats, såååå jamarns bra!!! Du är BÄST!
  Tusen håriga, pälsiga, fluffiga och morrhåriga kramar Sara & Elin, Livbojen!

  1. Mjau – det blev totalt sett en bra helg, bara lite väl våt! Nu får alla loppissaker ligga på tork på Landet några dagar! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *