Tack alla marknadsbesökare!

Tänk, de kom trots ösregnet som varade från morgonen till fram på eftermiddagen – massor av goa marknadsbesökare som var snälla och räckte ut blöta tassar med blöta slantar över vårt Loppisbord!

Efter dagens slut visade det sig att vänliga själar stoppat hela 1 203 kr och 10 öre i Livbojens bössor! Och Loppissakerna, av vilket lite kom från Örebro katthems förråd men merparten från Livbojens så vi beslutade att fördela intäkterna 30/70, inbringade 3 383 kr! Det betyder 2 368 kr till Livbojen och 1 015 kr till ”mitt” katthem. ♥ Livbojen har just nu 38 katter i jourhem och av dessa är 23 kattungar, så detta är viktig hjälp till dem! Och även för Örebro katthem är varje krona betydelsefull.

Dessutom sålde jag 19 Hittekattsband! HurrJam – med andra ord en toppendag trots blötan! Ja, loppissakerna tog nästan helt slut och nu letar Stora matte och Livbojens Sara i sina förråd efter påfyllning!!! Det är ju en ny marknadsdag i morgon!!!

Ödmjukt tack, Nalle och Lasse, som genom att dela med er av ert marknadsstånd ger oss denna chans! ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tack alla marknadsbesökare!”

  1. Håller tassarna för bättre väder och ännu mer pengar!!
    Nospuss till er allihopa

  2. Vi har tyvärr inte råd att åka till Vilsta denna helg… men vi hoppas få besöka Stora matte senare och tittar gärna på loppissakerna då, ifall hon har dem förvarade där? Lovar att ha plånboken med oss!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    1. Mjau – idag var inte värt att ge sig ut på vägarna heller, så det där löser nog mattarna framöver! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *